juni 24, 2004

Mellanrapport och ny start

Det har varit tyst på Maraton-bloggen nu en längre tid. Vi har inte glömt bort vårt mål, men tyvärr har inte mitt ben fungerat som önskat. Löpandet har ibland varit smärtfritt, men redan vanligt promenerande kan orsaka smärta i benet. Nu har jag vilat den senaste månaden och troligen kan jag fortsätta på allvar nu igen.

Igår prövade jag för första gången på Body Pump. Det var ett ganska effektivt sätt att träna musklerna, men jag vet inte om det är roligare eller intressantare än att gå på gym. Åtminstone var det dyrare. Det är kanske inte lika lätt att ge upp då man tränar i grupp och därför kan jag tänka mig att en del tycker om att lyfta tyngder i grupp. Mig störde det lite att jag inte kunde bestämma takten, men jag ska nog ge Body Pump en ny chans på hösten. Kanske blir jag lika ivrig som med spinning.

Posted by peter at juni 24, 2004 11:26 EM